Kategórie      
Novinky
Svadobný eshop Vydávamsa.sk

Chystáte svadbu? Náš svadobný eshop je tým správnym miestom pre Váš nákup. Či už hľadáte kompletnú svadobnú výzdobu alebo len pár svadobných doplnkov, ktoré chýbajú k dokonalosti, u nás nájdete to,...

viac
Doprava zdarma

Teší nás, že u nás nakupujete. Preto Vám ponúkame viac:   Dopravu zdarma máte už pri nákupe nad 45€ pri spôsobe dopravy Slovenskou poštou*. Dopravu zdarma kuriérom Vám dáme pri nákupe nad 75€.   *...

viac
Úvod O vydávamsa.sk Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov v e-shope www.vydavamsa.sk

Ochrana osobných údajov

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Informačný systém prevádzkovateľa je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. č.: 201421162.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.vydavamsa.sk:

K-lea,s.r.o.

Fándlyho 2382/2

90031 Stupava

IČO 46121064

DIČ 2023246280

Prevádzkovateľ získava osobné údaje dotknutých osôb prostredníctvom registračného formulára alebo objednávkového formulára umiestneného na stránke www.vydavamsa.sk

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje za účelom uzatvorenia a plnenia kúpnej zmluvy, v ktorej dotknutá osoba vystupuje ako jedna zo zmluvných strán alebo v predzmluvných vzťahoch s dotknutou bez súhlasu dotknutej osoby.

Účel spracovania osobných údajov:

  • spracovanie objednávok (tj. identifikácia kupujúceho, potvrdenie objednávky, doručenie tovaru, platba za tovar;)
  • evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácií;
  • vedenie účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a faktúrácie;
  • evidencie zákazníkov na účely vedenia ich zákazníckych účtov; informovaní zákazníkov o stave ich objednávok

Zoznam a rozsah spracúvaných údajov:

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje v rozsahu, ktorý zodpovedá účely, na ktorý boli zhromaždené; a to:

  • Titul, meno, priezvisko
  • fakturačná a dodacia adresa,t.j. ulica, popisné a súpisné číslo, mesto
  • kontaktné údaje,t.j. telefónne číslo, emailová adresa, príp. bankové spojenie

Registráciou alebo objednávkou zákazník vyjadruje súhlas so spracovaním osobných údajov v uvedenom rozsahu.

Prevádzkovateľ poskytuje alebo sprístupňuje osobné údaje dotknutých osôb tretím stranám iba v nevyhnutnej miere a za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy - Slovenská pošta, a.s. , DHL Parcel Slovensko spol. s r.o., Remax Courier Service, spol.s r.o. a spoločnosti 24pay. ako prevádzkovateľovi platobnej brány aj na marketingové účely, a to až do odvolania tohto súhlasu.

 

Prevádzkovateľ osobné údaje dotknutých osôb žiadnym spôsobom nezverejňuje.

Poučenia o právach dotknutej osoby:

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

  • potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané
  • informácie o spracúvaní osobných údajov v rozsahu podľa §15 ods. 1 písm a) až e) druhý a šiesty bod
  • informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje;
  • zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania;
  • opravu a likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  • likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania skončil.

Prevádzkovateľ je povinný písomne vybaviť žiadosť kupujúceho najneskôr do 30 dní od doručenia žiadosti.